Valitse sivu

Pienistä pisaroista syntyy suuri järvi

Meillä on vain yksi Vesijärvi, pidetään siitä huolta yhdessä. Tule mukaan Vesijärven kummiksi ja ota vastaan kunniatehtävä! 

Vesijärven kummina olet osa ainutlaatuista Lahden alueen sitoutunutta yhteistyöverkostoa, joka tekee aktiivisesti ja pitkäjänteisesti työtä alueemme vesistöjen suojelun ja hoidon eteen. 

Kummien tuella olemme luomassa yhdessä paikallisyhteisön kanssa terveempää ja kestävämpää ympäristöä kaikille. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi, rakennamme vahvoja kumppanuuksia ja edistämme jatkuvaa oppimista ja innovointia vesien hyvän tilan saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. 

Kummius tarjoaa yksityishenkilöille mahdollisuuden osallistua lähivesien hoitoon. Kummius on kunniatehtävä ja sitoumus paremman Vesijärven puolesta. 

Liity kummiksi

Vain Vesijärvi-kummeille kohdennetuissa kummikirjeissä tarjoamme Vesijärven kuulumisia ja ennakkotietoja tulevista tapahtumista muutaman kerran vuodessa. Ajoittain meillä on myös kummitarjouksia. Voit hankkia kummiuden myös lahjaksi läheisellesi.  

Juuri nyt tarjoamme Vesijärven kummeille syksyllä 2023 julkaistun ja paljon kehuja saaneen kirjan ”Plankton – vesien keijut”! Painettua kirjaa ei ole erikseen myynnissä missään, vaan sen voi saada vain Vesijärven kummina. Heinäkuussa 2024 uusille kummeille kirjan postitus elokuussa kaupan päälle. 

Kummimaksun voit valita itse ja kummius jatkuu vuosittain niin kauan kuin haluat. Tulevina vuosina lähetämme sinulle laskun sähköpostitse. Jos valmiista vaihtoehdoista ei löydy mieluista summaa kummimaksuksi, otathan yhteyttä: anne-mari.raiha@vesijarvi.fi  

Vesijärven kummina:

  • Pääset auttamaan ja huolehtimaan Vesijärvestä pitkäjänteisesti
  • Saat kummikirjeissä tietoa Vesijärven kuulumisista
  • Ennakkotietoja tulevista tapahtumista muutaman kerran vuodessa
  • Saat kummitarjouksia
  • Saat Plankton- vesien keijut kirjan

Kuuntele Vesijärven vanhan hauen terveiset