Valitse sivu

Vesijärvi-kummius

40,00 100,00 

Vesijärven kummina pääset auttamaan ja huolehtimaan Vesijärvestä pitkäjänteisesti. Kummius jatkuu vuosittain niin kauan kuin haluat. Saat kummikirjeissä Vesijärven kuulumisia ja ennakkotietoja tulevista tapahtumista muutaman kerran vuodessa. Ajoittain meillä on myös kummitarjouksia. Voit myös hankkia kummiuden lahjaksi läheisellesi. Ennen muuta saat hyvän mielen.

Kummius jatkuu vuosi kerrallaan, jos et ilmoita siitä luopuvasi. Voit maksaa tässä ensimmäisen vuoden kummimaksun ja tulevina vuosina lähetämme sinulle laskun sähköpostitse.

Eikö listan vaihtoehdoista löydy mieluista summaa kummimaksuksi? Jos haluat valita muun summan, otathan yhteyttä: anne-mari.raiha@vesijarvi.fi 

Juuri nyt saat Vesijärven kummiuden kaupan päälle uuden kirjan Plankton – vesien keijut! Kirjaa ei ole erikseen myynnissä missään, vaan sen voi saada vain Vesijärven kummina. Kummiksi liittyessäsi ilmoitathan lisätietokentässä, pääsetkö noutamaan kirjan Askonkadun toimistoltamme tarkemmin sovittavana ajankohtana vai haluatko mieluummin, että kirja postitetaan sinulle. Jos kirja lähetetään postitse, valitsethan kassalla kummimaksun maksutavaksi laskun. Tällöin saamme lisättyä kirjan lähetyskulut 5,90 euroa valitsemasi kummimaksun päälle laskuun, jonka saat sähköpostitse pian tilauksen jälkeen.

Tuotetunnus (SKU): Vesijärvi kummius Osastot: ,

Lisätiedot

Kummius vuosimaksu

100€, 40€, 60€