Valitse sivu

Haastekampanja Vesijärven hyväksi

Hollolan kunta on käynnistänyt Vesijärven suojeluhaasteen, jonka tavoitteena on koota varoja Vesijärven ja muiden vesistöjemme hoitotyöhön. Kiitokset Hollolalle! Lue tästä haasteen käynnistäjien ajatuksia Vesijärvi-työstä.

Haasta tuttavasi, työkaverisi, ystäväsi tai muu yhteistyötahosi mukaan Vesijärven suojeluhaasteeseen. Alla Vesijärvisäätiön ja Hollolan kunnan yhteinen FB-haastetapahtuma, jossa voit kertoa olevasi mukana ja tehdä haasteen!

Haastesumman voi maksaa:

 • MobilePay: Käytä lyhytnumeroa 14040
 • Lahjoita suoraan Vesijärvisäätiön tilille Päijät-Hämeen Osuuspankki FI31 56121120269144. Kirjoita viestikenttään Haastekampanja.

Linkki Facebook-tapahtumaan Vesijärven suojeluhaaste: Vesijärven suojeluhaaste | Facebook

Vesijärvisäätiö kokoaa haasteita alempana olevaan listaan. Voit ilmoittaa haasteesi myös suoraan meille sähköpostitse info@vesijarvi.fi tai puhelimitse 040 5144958.

Haasteet:

 • Päivi Pasanen on haastanut viidennen Vesijärvi-viikon kunniaksi vähintään viidellä eurolla mukaan seuraavat: Lahden Purjehdusseuran aktiivin ja RKP:n kuntavaaliehdokas Pia Tyyskän ja kaikki Hollolan Jannet ja Pasit, eli ainakin Hollolan Kokoomus kuntavaaliehdokkaat Janne Salminen, Janne Pekkarinen, Pasi Jalonen ja Pasi Pasanen. Asianosaiset ovat kiitettävästi lähteneet haasteeseen mukaan ja muistakaahan pärskayttää myös haastetta eteen päin!
 • Milla Bruneau haastaa isänsä Lauri Paanasen
 • Jukka Ruhberg on haastanut Vesijärven suojeluhaasteeseen:
  Milla Bruneaun, Juha Rostedtin ja kaikki Lahden Kokoomuksen kuntavaaliehdokkaat osallistumaan Vesijärven suojeluhaasteeseen 10 eurolla per henkilö ja laittamaan haastetta eteenpäin!
  Lisäksi haastan Asikkalan Kokoomuksesta Ilkka Viljasen, Lahden SDP:n Sirkku Hildénin, Lahden Vihreät ry:n Aleksi Mäntylän, Lahden Keskustan Martti Taljan, Lahden Perussuomalaisista Rami Lehdon, Pro Lahti- liikkeestä Kalle Aaltosen, Lahden Kristillisistä Sonja Falkin, Lahden Vasemmistoliitosta Antti Holopaisen ja Asukkaiden Lahti -ryhmästä Seppo Korhosen 10 eurolla per henkilö ja jatkamaan haastetta omissa verkostoissanne!
 • Anri Keto haastaa Teemu Laineen Hollolan Nuorisopalveluista
 • Heini Salo haastaa Janne Erämiehen
 • Vesijärvisäätiön ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen haastaa mukaan Lahden Ahkeran puheenjohtaja Ilkka Väänäsen ja kaikki muut seuran hallituksen jäsenet 20 eurolla per henkilö.
 • Kunnanjohtaja Päivi Rahkonen aloittaa kampanjan haastamalla Hollolan seurakunnan haluamallaan summalla tukemaan Vesijärvityötä

Jaa tapahtumahaastetta myös verkostoissasi, niin autat Vesijärveä!

Kiitos avusta!

————————————————————————————————————————————————————————————-

Rahankeräyslupa

Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiöllä on Hämeen poliisilaitoksen 22.5.2019 myöntämä rahankeräyslupa RA/2019/463 ajalle 1.6.2019-31.5.2021 Hämeen poliisilaitoksen alueella. Saaduilla varoilla tuetaan Vesijärven ja alueen pienten järvien kunnossapito- ja tutkimustoimintaa. Käytännössä varat kanavoidaan vesikasvien niittoihin, järven sisäisen ja ulkoisen kuormituksen vähentämiseen sekä vesienhoidon kannalta tarpeellisiin seurantoihin, tutkimuksiin ja selvityksiin sekä viestintään. 
1.6.-31.8.2021 kampanja toimii Hämeen poliisilaitoksen myöntämän pienkeräysluvan RA/2021/660 varaisena. Varojen käyttötarkoitus säilyy ennallaan.