Valitse sivu

Viime viikonloppuna 8.–10.3. Vesijärvisäätiön väki oli tavattavissa kahdessa tapahtumassa: meidät löysi sekä messukeskuksesta Raksa-messuilta että Mukkulan kartanon puistoalueella järjestetystä koko perheen MukkulaRiehasta.

Raksassa Vesijärvisäätiön messupisteellä juteltiin Vesijärven hoidosta ja pelattiin kalakorista. Myös Vesijärvi-tuotteita oli myynnissä ja saatiinpa Vesijärvelle muutama uusi kummikin!

Kalakorista messuilla

MukkulaRiehassa puolestaan ulkoiltiin hyvässä säässä. Kalaveikot olivat opastamassa pilkkimisen saloihin, Lahden Tanssiopiston nuoret järjestivät hienoja tanssiesityksiä ja lopussa kuulimme myös ukrainalaisten laulua. Vesijärvisäätiön teltassa suosiota sai kalavisailu, jossa arvailtiin kuvien perusteella kalojen nimiä ja ominaisuuksia.

Molemmissa tapahtumissa kartoitettiin säätiön tunnettuutta kyselyn avulla. Kysely on auki vielä loppuviikon ajan! Tervetuloa vastaamaan, vastanneiden kesken arvotaan ensi viikon alussa Vesijärvi-tuotepalkintoja. Kyselyn löydät täältä: https://forms.office.com/e/6xhNMQNHYD Vastaamalla autat meitä kehittämään viestintäämme.

Molemmissa tapahtumissa oli hienoja kohtaamisia ja mielenkiintoisia keskusteluja. Kiitos, kun tulitte moikkaamaan meitä! Nähdään tulevissa tapahtumissa, keväällä luvassa on mm. Pihapiiri-messut huhtikuussa ja Vesijärvi-viikko kesäkuussa!