Valitse sivu

Kesäkuun alussa vietetään Vesijärvi-viikkoa jo kahdeksatta kertaa! Viikolle on koottu eri toimijoiden järjestämiä vesistöteemaisia tapahtumia. Luvassa on jälleen monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille – tervetuloa mukaan!

Vesijärvi-viikon aikana järjestetään kansainvälinen vesistökunnostuksiin keskittynyt tutkijakokous Lahti Lakes 2024, joka kokoaa Lahteen noin 80 tutkijaa ympäri maailman. Vesijärvi-viikolla juhlitaan myös Vesijärven Ihmeet -taidenäyttelyn avajaisia ja risteillään järvellä. Lapsille on tarjolla onkitapahtumaa ja musiikinnälkäisille useampikin musiikkihetki vesien äärellä. Paikallisilla oppailla on kiinnostavaa kerrottavaa ja viikon päätteeksi voi rentoutua äänimaljojen kanssa.

Vesijärviviikon tavoitteena on nostaa esiin Vesijärven pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen vesienhoitotyön arvoa ja järven merkitystä alueen asukkaille. Lisäksi haluamme teemaviikon avulla korostaa lähivesiemme monimuotoista virkistyskäyttöä.” sanoo Vesijärvisäätiön toimitusjohtaja Heikki Mäkinen.

PLL_HEADER_TEXT
PLL_CONTENT_TEXT

Lisätiedot:
Anna Hakala
Vesistöasiantuntija­
p. 040-5516466
e. anna.hakala@vesijarvi.fi