Valitse sivu

Vesijärvisäätiö on myöntänyt vesienhoidon avustuksia kaikkiaan seitsemään eri hankkeeseen. Vesienhoidon avustusten tuella toteutetaan mm. musiikillinen ja informatiivinen tapahtumakiertue lapsille uimarannoilla, onkitapahtuma maahanmuuttajille ja materiaalia luontoleiriläisille. Lisäksi analysoidaan vesinäytteitä sekä toteutetaan hoitokalastusta ja niittoja.

Vesijärvisäätiön toimitusjohtaja Heikki Mäkinen ilahtui hakemusten määrästä. ”Saimme avustushaussa paljon hakemuksia. On ilahduttavaa nähdä, miten monipuolisia ideoita pääsemme tukemaan.”

Avustusta myönnettiin SUPER-teatterille, MLL Lahden yhdistykselle, Vesalan kalaveden osakaskunnalle, Luontokoulu Kaislalle, Paljärven hyväksi ry:lle, Nastolan osakaskunnat ry:lle sekä Matjärven ranta-asukkaille (Juho Nurminen). Avustuksia myönnettiin yhteensä 15 980 €. Avustuspäätökset on toimitettu tiedoksi avustusta hakeneille.


Lisätiedot:
Heikki Mäkinen
Toimitusjohtaja
Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö
p. 040 514 8513
heikki.makinen@vesijarvi.fi