Valitse sivu

Vesijärven tarina on ainutlaatuinen. Muutos takavuosien tilaan on iso ja merkittävä – yhdestä Suomen huonokuntoisimmista järvestä on harpattu isoin askelin kohti parempaa tilaa.

Kokoamme materiaalia Vesijärven kunnostuksen ainutlaatuisen tarinan esiin nostamiseksi, ja sinullakin on mahdollisuus osallistua. Voit olla mukana kuvin, videoin, kokemuksin ja tarinoin! Erityisesti meitä kiinnostavat vanhat valokuvat ja muu materiaali 1960–90 -luvuilta. Löytyisikö sinun kuva-arkistostasi jotakin mielenkiintoista?

Valokuvia ja tekstejä voi lähettää meille osoitteeseen info@vesijarvi.fi. Jos tarvitset apua kuvien tai diojen digitointiin, voit sovitusti tulla käymään toimistollamme Askonkadulla, niin autamme skannaamaan kuvat pdf-/jpg-muotoon. Halutessasi voit myös ottaa paperikuvista kuvat puhelimella tai kameralla ja lähettää ne meille.

Materiaaleja saatetaan käyttää Vesijärvisäätiön viestinnässä ja julkaista nettisivuilla, uutiskirjeessä ja somekanavissa. Ilmoitathan, haluatko että lähettämäsi materiaalin yhteydessä mainitaan nimesi, vai saako esim. kuvia hyödyntää myös nimettömänä.

Lisätiedot:
Anna Hakala
vesistöasiantuntija
Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö
p. 040-5516466
e. anna.hakala@vesijarvi.fi

Kuva: (c) Lasse Tuominen