Valitse sivu

Järvien hoidon ja kunnostuksen parissa työskentelevät tutkijat kokoontuvat kansainväliseen symposioon Lahden Sibeliustaloon kesäkuussa 2024. Symposio on järjestetty aiemmin vuosina 2018 ja 2021. Abstraktihaku ja ilmoittautuminen ovat auki 31.3. asti.

Symposion järjestävät Helsingin yliopisto, Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö ja kansainvälisen limnologijärjestön SIL:n järvikunnostuksiin keskittynyt työryhmä (SIL Working Group on lake restoration) ja World Water Quality Alliance. Symposio pidetään hienoissa puitteissa Lahden Sibeliustalolla 3.-5.6.2024, myös etäosallistuminen on mahdollista.

Symposion ennakkoilmoittautuminen ja esitysten abstraktihaku on parhaillaan käynnissä symposion verkkosivuilla www.lahtilakes.fi. Early bird -hinnat ovat voimassa 14.2.2024 saakka ja ilmoittautuminen on auki 31.3.2024 saakka.

Tervetuloa koko järjestelytiimin puolesta!

Tom Jilbert, Olga Tammeorg, Ilmari Pirkkamaa
(Helsingin yliopisto)

Mirva Ketola, Heikki Mäkinen, Anna Hakala
(Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö)