Valitse sivu

Syksyn kynnyksellä alamme jälleen koota perinteistä Vesijärvi-seinäkalenteria. Sinäkin voit ottaa osaa kalenterin tekoon lähettämällä omia kuviasi meille ehdolle! Parhaat kuvat julkaistaan vuoden 2024 kalenterissa.

Kuvien tulee olla vaakamallisia – pystysuunnassa otettuja kuvia ei valitettavasti voida julkaista. Kuvaa mahdollisimman hyvällä resoluutiolla, jotta laatu riittäisi A4-kokoiseen printtiin. Lähetäthän vain sellaisia valokuvia, jotka olet itse kuvannut tai joiden käyttöön ja julkaisuun sinulla on kuvaajan lupa.

Toivomme, että edellisvuosien tapaan kalenterissa on monipuolisesti vesistöaiheisia kuvia eri vuodenajoilta. Kannattaa siis vilkaista muutkin kuin kesällä kuvatut otokset läpi, jos vaikka löytyisi kivoja loppusyksyn tai alkutalven helmiä! Kuva voi olla vaikkapa rauhallinen maisemakuva, taiteellinen lähikuva pienestä yksityiskohdasta tai siinä voi näkyä, mitä vedessä ja veden äärellä voi harrastaa. Kuvat, joissa näkyy ihmisiä tai eläimiä, tuovat oman eläväisen lisänsä kalenteriin. Vain mielikuvitus on rajana! Ainoa rajoitus on, että kuvien tulisi olla Lahdessa, Hollolassa tai Asikkalassa kuvattu. Vesistön ei tarvitse olla juuri Vesijärvi, vaan myös muilta alueen vesistöiltä otetut kuvat ovat tervetulleita.

Kuvia voi lähettää sunnuntaihin 24.9.2023 asti sähköpostitse osoitteeseen info@vesijarvi.fi. Kerro viestissä nimesi ja mahdollinen Instagram-tilisi, mikäli haluaisit myös sen mainittavan kuvan/kuvien julkaisun yhteydessä. Kalenterin lisäksi kuvia saatetaan käyttää kuvaajan nimi mainiten muihin ei-kaupallisiin tarkoituksiin, kuten uutiskirjeen tai somepostauksen kuvituksena. Ilmoitathan jo kuvia lähettäessä, mikäli kuviasi ei saa käyttää missään muualla paitsi kalenterissa.

Tehdään taas yhdessä upea kalenteri ensi vuodeksi!