Valitse sivu

Näin keväällä meillä Vesijärvisäätiössä valmistellaan täydellä tohinalla 5.–11.6.2023 järjestettävää Vesijärvi-viikkoa. Vesijärvi-viikon tavoitteena on nostaa esiin eri näkökulmia Vesijärveen ja kaikenlaiset tapahtumat ovat tervetulleita mukaan.

Olemme saaneet kokoon hienon ja monipuolisen ohjelmarungon, jota täydennetään vielä aina Vesijärvi-viikkoon saakka. Uusia pieniä ja suuria tapahtumia mahtuu mukaan! Onko sinulla tapahtumaidea, jonka haluaisit toteuttaa Vesijärvi-viikolla? Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Lauantai 27.5.2023Vesijärvi-viikon Etkot Enonsaaressa, Painovoima ry
Maanantai 5.6.2023Teemaviikkojen avajaiset – yhteiskävely (Vesijärvisäätiö, Lahden kaupunki ja Salpausselkä Geopark)
Tiistai 6.6.2023Iltaristeily Vesijärvellä, Vesijärvisäätiö
Keskiviikko 7.6.2023Lasten ja nuorten onkitapahtuma, Lahden kalaveikot ry
Humpulan päiväkodin Vesijärvi-päivä
Torstai 8.6.2023Vesistöt voimavarana – Vesijärvisäätiö 15 vuotta juhlaseminaari
Lauantai 10.6.2023Matalan kynnyksen onkitapahtuma ja opastusta kalankäsittelyyn, Lahden kalaveikot ry
Viikonloppu 10.6.-11.6.2023Salpausselkä ProFishing -kalastusoppaat esittäytyvät
Viikon aikanaVieraslajitietoa esillä Pääkirjastolla, Luontoturva ky

Vesijärvi-viikon tapahtumalista täydentyy vielä. Lisätiedot ja tarkemmat ilmoittautumistiedot tapahtumiin saatavilla pian! Jos sinulla on valmisteilla Vesijärviviikkoon sopiva tapahtuma, niin ota yhteyttä! Tarjoamme apua mm. markkinointiin.