Valitse sivu

Tiistaina 24.1.2023 Vesijärvisäätiön hallituksen kokouksen yhteydessä vietettiin juhlallisia hetkiä, kun toimitusjohtaja Heikki Mäkiselle luovutettiin Suomen Valkoisen Ruusun Ritarikunnan ritarimerkki. Ansiomerkin hakua lähtivät syksyllä 2021 edistämään silloinen Vesijärvisäätiön hallituksen puheenjohtaja Hannu Rahkonen ja säätiön hallituksen jäsen Valtteri Simola.

”Ympäristöasioissa syntyy ajoittain ristiriitatilanteita eri osapuolten välillä. Hänen osaamisellaan, rauhallisuudellaan ja päättäväisyydellään asiat on saatu soviteltua erinomaisesti.” Hannu Rahkonen kertasi hakemuksen perusteluja luovutustilaisuudessa. Ansiomerkki antaa tunnustusta pitkäjänteiselle työlle Vesijärven ja seudun muiden järvien tilan paranemisen ja edelleen alueen vetovoiman eteen.

Heikki Mäkinen itse kertoo olevansa yllättynyt, kiitollinen ja otettu saamastaan tunnustuksesta. Hän korostaa menestyksekkään vesienhoidon olevan aina useiden eri tahojen yhteistyötä, joten kiitos työn tuloksista kuuluu laajasti kaikille yhteistyökumppaneille ja verkostoille.


Kuva: Lahden kaupunginvaltuuston pj. ja Vesijärvisäätiön hallituksen pj. Juha Rostedt (vas.), Lahden Teollisuusseuran tj. Valtteri Simola, Vesijärvisäätiön toimitusjohtaja Heikki Mäkinen ja edellinen Vesijärvisäätiön hallituksen puheenjohtaja ja Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Hannu Rahkonen.