Valitse sivu

Kiinnostaako Kymijärvi? Tervetuloa keskustelemaan Kymijärven kuulumisista. Vesijärvisäätiö järjestää yhdessä Lahden kaupungin ja Helsingin yliopiston kanssa Kymijärvi-illan torstaina 17.11. klo 18–20 Kariston koulun ruokalassa.

Luvassa on puheenvuoroja ajankohtaisista tiedoista ja tutkimuksista sekä kunnostusvaihtoehdoista, joiden jälkeen vapaata keskustelua järvestä ja vähän rannoiltakin.

Alustukset:

  • Kymijärven tila ja kunnostusmahdollisuudet (Lahden kaupunki)
  • Kymijärven alusveden suodatuskokeilu (Helsingin Yliopisto)

Toivomme ennakkoilmoittautumista tarjoilujen varaamiseksi! Ilmoittautumiset ja lisätiedot: info@vesijarvi.fi

Tilaisuus järjestetään osana Vesijärvisäätiön Vesienhoidon tavoitteiden tukeminen Vesijärvellä ja Lahden seudun pienemmillä järvillä 2022–2023 (VEHO VI) -hanketta, joka on saanut rahoitusta vesiensuojelun tehostamisohjelmasta Hämeen ELY-keskuksen kautta.