Valitse sivu

Alamme julkaista ajankohtaisia hienoja seuraajiemme lähettämiä valokuvia Vesikuvia -sarjassa Facebookissa I love Vesijärvi -sivullamme ja Instagram-tilillämme @ilovevesijarvi. Parhaat kuvat valitaan myös seinäkalenteriimme, jota alamme koota seuraavan kerran vuoden päästä syksyllä! Kalenteriin sopivat vain vaakatasossa otetut valokuvat, mutta Vesikuvia -sarjaan voit lähettää ehdolle kaiken mallisia kuvia.

Ohessa kuvituksena ensi vuoden kalenterimme kansi, jonka upean kuvan on ottanut Tuula Kiviaho. Kalenteri tulee pian myyntiin!

Ohjeet

Voit lähettää oman kuvasi kuvaajatietoineen osoitteeseen info@vesijarvi.fi. Kerro viestissä nimesi ja mahdollinen Instagram-tilisi, mikäli haluaisit myös sen mainittavan kuvan/kuvien julkaisun yhteydessä. Kalenterin ja vesikuvia -sarjan lisäksi kuvia saatetaan käyttää kuvaajan nimi mainiten muihin ei-kaupallisiin tarkoituksiin, kuten Vesijärvisäätiön uutiskirjeen tai somepostauksen kuvituksena. Ilmoitathan kuvia lähettäessä, mikäli kuviesi käyttöön liittyy rajoituksia. Vuoden aikana kertyneistä kuvista kokoamme seuraavan vuoden vuosikalenterin. Lähetäthän vain itse ottamiasi kuvia tai kuvia, joihin sinulla on täysi käyttöoikeus!