Valitse sivu

Vesijärvisäätiöllä on ollut kunnia olla mukana OP Etelä-Hämeen ja OP Päijät-Hämeen yhteisessä äänestyksessä, jossa päätettiin 30 000 euron lahjoituksesta omistaja-asiakkaiden valitsemaan ympäristökohteeseen Hämeen alueelle loppuvuoden aikana.

Juuri saadun tiedon mukaan omistaja-asiakkaat ovat valinneet voittopotin kohteeksi Vesijärvisäätiön ja Vanajavesikeskuksen tekemän työ Hämeen alueen vesien hyväksi.
Lahjoitus jaetaan puoliksi näiden toimijoiden kesken.

”Tieto rahan saamisesta ilahdutti kovasti. Vesijärvisäätiön puolesta haluan kiittää kaikkia äänestykseen osallistuneita. Olemme tehneet yhteistyötä Osuuspankin kanssa jo pitkään, ja on hienoa nähdä myös pankin asiakkaiden arvostavan lähivesien hyväksi tehtäviä toimia. Yritämme jatkossakin olla luottamuksen arvoisia meidän kaikkien yhteisen ympäristön hoitamisessa.” Sanoi toimitusjohtajamme Heikki Mäkinen heti tiedon kantauduttua.

OP:n vastuullisuusohjelmassa esiin nousevat kestävä kehitys, ilmastonmuutoksen hillintä ja siihen sopeutumisessa auttaminen. OP on myös mukana taistelussa ihmistoiminnan aiheuttamaa luontokatoa vastaan. Vesijärvisäätiössä työskentelemme näiden teemojen parissa päivittäin ja haemme mm. ratkaisuja ilmastonmuutoksen seurauksena kasvavan vesistökuormituksen hallintaan.

Lisätiedot:
Heikki Mäkinen
heikki.makinen@vesijarvi.fi
p. 040-5148513

Lue lisää lahjoituksesta OP:n sivuilta!