Valitse sivu

Vesijärvi-kalenteria kootaan taas! Tuttuun tapaan jokainen voi lähettää meille vesistöaiheisia kuviaan kalenteriin ehdolle. Parhaat julkaistaan kalenterissa 2023! Kuvan tulee olla vaakamallinen – pystysuunnassa otettuja kuvia ei valitettavasti voida julkaista. Kuvaa mahdollisimman hyvällä resoluutiolla, jotta laatu riittää A4-kokoiseen printtiin. Lähetäthän vain sellaisia valokuvia, jotka olet itse kuvannut tai joiden käyttöön ja julkaisuun sinulla on kuvaajan lupa.


Tavoitteenamme on julkaista kalenterissa monipuolisesti erilaisia kuvia, joissa näkyvät kaikki upeat vuodenaikamme. Kuva voi olla vaikkapa rauhallinen maisemakuva, taiteellinen lähikuva pienestä yksityiskohdasta tai siinä voi näkyä, mitä vedessä ja veden äärellä voi harrastaa. Kuvat, joissa näkyy ihmisiä tai eläimiä, tuovat oman eläväisen lisänsä kalenteriin. Vain mielikuvitus on rajana! Ainoa rajoitus on, että kuvien tulisi olla Lahdessa, Hollolassa tai Asikkalassa kuvattu. Vesistön ei tarvitse olla juuri Vesijärvi, vaan myös muilta alueen vesistöiltä otetut kuvat ovat tervetulleita.


Kuvia voi lähettää 15.9. asti sähköpostitse osoitteeseen info@vesijarvi.fi. Kerro viestissä nimesi ja mahdollinen Instagram-tilisi, mikäli haluaisit myös sen mainittavan kuvan/kuvien julkaisun yhteydessä. Kalenterin lisäksi kuvia saatetaan käyttää kuvaajan nimi mainiten muihin ei-kaupallisiin tarkoituksiin, kuten uutiskirjeen tai somepostauksen kuvituksena. Ilmoitathan kuvia lähettäessä, mikäli kuviasi ei saa käyttää muualla paitsi kalenterissa.


Tehdään taas yhteisvoimin hieno kalenteri ensi vuotta ilahduttamaan!