Valitse sivu

Kokoamme jälleen uutta Vesijärvi-kalenteria! Jo kuudetta kertaa julkaistava kalenteri on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Vesijärven tukituotteena, ja moni onkin jo kertonut odottavansa sitä. Tuttuun tapaan ihan jokainen voi osallistua kalenterin tekoon lähettämällä meille omia vesistökuviaan. Valitsemme parhaat kuvat mukaan kalenteriin!

Osallistumisohjeet:

  • Lähetä vesistöaiheisia kuviasi 3.10.2021 mennessä sähköpostitse: anne-mari.raiha@vesijarvi.fi
  • Kuvien tulee olla säätiömme toiminta-alueelta eli Lahdesta, Hollolasta tai Asikkalasta. Vesijärven lisäksi kuvissa voi olla myös muita paikallisia järviä ja vesistöjä.
  • Kesäkuvien lisäksi kannattaa lähettää ehdolle myös muiden vuodenaikojen tunnelmia, sillä pyrimme saamaan kalenteriin esille monipuolista vesistömaisemaa ympäri vuoden edustettuna!
  • Lähetäthän vain vaakamallisia kuvia, sillä pystytasossa otetut kuvat eivät sovellu kalenteriin. Kuvien julkaisukoko kalenterissa on A4, joten ethän pienennä kuvia, jotta resoluutio pysyisi mahdollisimman suurena.
  • Ethän kopioi kuvia netistä! Kuvien tulee olla joko itse kuvaamiasi, tai sinulla tulee olla alkuperäisen kuvaajan lupa lähettää kuva ehdolle kalenteriimme.

Jokaisen julkaistavan kuvan yhteydessä ilmoitetaan kuvaajan nimi ja tämän halutessa myös mahdollinen Instagram-tunnus. Kalenterin lisäksi kuvia saatetaan julkaista myöhemmin viestinnällisissä, ei-kaupallisissa yhteyksissä, kuten kuvakoostevideossa tai somepostauksen tai uutiskirjeen kuvituksena. Tällöinkin kuvaajan nimi kerrotaan aina kuvan yhteydessä. Ilmoitathan kuvia lähettäessäsi, mikäli kuviasi ei saa käyttää muualla paitsi Vesijärvi-kalenterissa.