Valitse sivu
Hollolan kunta ja Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö järjestävät yleisötilaisuuden, jossa kerrotaan Vähä-Tiilijärven tilan seurannan viimeisimmät tulokset ja esitellään järvelle valmistunut hoitosuunnitelma. Suunnitelmasta kertoo vesistöasiantuntija Mirva Ketola Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiöstä.  

Yleisötilaisuus pidetään keskiviikkona 8.9.2021 klo 17.30 Hollolan kunnan virastotalolla. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä Teams-linkin kautta.

Vähä-Tiilijärven tila heikkeni yllättäen kesällä 2018 ja syitä siihen selvitettiin monipuolisesti osana Vesienhoidon toimenpiteet Lahden seudulla 2019–20-hanketta. Selvitysten jälkeen laadittiin järvelle hoitosuunnitelma, jossa on esitelty järven tilaa ja tarpeellisia vesienhoitotoimenpiteitä järven käyttökelpoisuuden ja hyvän ekologisen tilan turvaamiseksi. Suunnitelmaan voi tutustua Hollolan kunnan Vähä-Tiilijärvi on meille tärkeä -sivulla tai Vesijärvisäätiön nettisivuilla.  

Tilaisuuteen voi myös lähettää etukäteen kysymyksiä asiantuntijoille.  Ennakkokysymykset voi lähettää mielellään maanantaihin 6.9. mennessä Annariina Kedolle (annariina.keto@hollola.fi).  

Tilaisuus järjestetään hybridimallina, jolloin osallistuminen onnistuu etänä Teams-linkin kautta tai paikan päällä Hollola-salissa Hollolan kunnan virastotalolla osoitteessa Virastotie 3, 15871 Hollola. Tapahtuma järjestetään ajankohtana vallitsevien koronasuositusten mukaisesti. Jos tilaisuudesta kiinnostuneilla on mahdollisuus etäosallistumiseen, toivomme heidän käyttävän sitä. Näin varmistetaan läsnäolopaikat henkilöille, joille verkon kautta osallistuminen ei ole mahdollista. 

Hoitosuunnitelma Vähä-Tiilijärvi on meille tärkeä! – Hollola
Teams-linkki tapahtumaan  (Linkki on myös Vähä-Tiilijärvi on meille tärkeä -sivulla ja Facebookissa)


Lisätiedot:

Annariina Keto
annariina.keto@hollola.fi
Hollolan kunta

Vesijärvisäätiön viestintä
puh. 040 5144958

Edit. 7.9. klo 14.40 Poistettu kahvitarjoilu ja linkin tilausmahdollisuus Annariina Kedolta.