Valitse sivu

Vesijärvisäätiö ja Päijät-Hämeen Osuuspankki ovat uusineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan OP Päijät-Häme jatkaa Ahti-päätukijana vuodet 2021-23. Pankin rahallisen panoksen lisäksi henkilökuntaa on ollut mukana talkoissa, mm. vieraslajikitkennöissä.

OP Päijät-Häme on ollut mukana Vesijärvi-työssä säätiön alkutaipaleelta, eli vuodesta 2008 asti.
-Pitkäaikaiset kumppanuudet elinkeinoelämän kanssa tuovat varmuutta ja jatkuvuutta työhömme lähialueen vesistöjen hyväksi, sanoo ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen Vesijärvisäätiöstä.

Mäkisen mukaan OP Päijät-Hämeen osalta on ollut hienoa, että rahallisen tuen lisäksi myös henkilöstöllä on ollut mahdollisuus olla  mukana erilaisissa talkooaktiviteeteissa. Op:n henkilöstä on ollut mukana mm. messuilla, vesikasvien niitoissa ja vieraslajien kitkemisessä.

 OP Päijät-Hämeen perustehtävään kuuluu omistaja-asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävän taloudellisen menestyksen, turvallisuuden ja hyvinvoinnin tukeminen. OP Päijät-Hämeen päivitetty vastuullisuusohjelma kiteytyy neljään teemaan: kestävä talous, paikallinen elinvoima ja yhteisöllisyys, suomalaisten taloustaidot ja vastuullinen tietopääoman käyttö.

-Perustehtävämme on lupaus, joka vaatii meiltä tekoja. Kestävän talouden ja paikallisen elinvoimaisuuden edistäminen ovat vasta päivitetyn vastuullisuusohjelmamme kulmakiviä, joten myös meille tämä pitkäaikainen yhteistyö on hyvin tärkeää. Paikallisena pankkina vastuullisuutemme pitää sisällään tarjoamamme vastuulliset finanssialan palvelut, kuten vastuullisen sijoittamisen ja rahoittamisen ratkaisut, sekä erilaiset yhteistyökumppanuudet jotka tekevät toimialueestamme meille kaikille paremman paikan voida hyvin ja menestyä, kertoo pankinjohtaja Ilona Iiskonmäki OP Päijät-Hämeestä.

Linkit:

Lisätiedot:

Heikki Mäkinen
040 5148513
heikki.makinen@vesijarvi.fi
Vesijärvisäätiö

Ilona Iiskonmäki
ilona.iiskonmaki@op.fi
pankinjohtaja
OP Päijät-Häme