Valitse sivu

Vesijärvisäätiö, Leijonat puhtaan veden puolesta -kampanja ja Vesijärven vaikutuspiirissä toimivat Lions klubit tarjoavat yhdessä uudelleenkäytettävää ja pestävää kankaista maskia yhteistyökumppaneilleen. Maskia markkinoidaan myös vesijarvi.fi/lahjoita -verkkokaupassa.

Lions-klubit lahjoittavat maskien myynnistä kertyvän tuoton Vesijärven ja lähiseudun muiden järvien hoitotyöhön Vesijärvisäätiön kautta. Vesistöjen lisäksi myös lähiympäristö hyötyy kangasmaskeista.

-Toivomme, että näiden kankaisten maskien käyttö vähentää myös nähtävissä olevaa roskaamista. Maahan heitetyt kertakäyttömaskit ovat ikävä näky ja myös riski niitä pois siivoaville, sanoo maskiprojektista leijonissa vastaava Jari Nisula.

Leijonat myyvät maskia 5 ja 50 kappaleen erissä. Viiden maskin hinta on 30 euroa ja 50 paketti 220 euroa. Hintoihin lisätään postikulut. Vesijärvisäätiö ottaa tilauksia vastaan verkkokauppansa kautta, mutta leijonat hoitavat laskutuksen ja maskien toimitukset. 

Puhtaita vesiä ja siistejä katuja

Yhteisessä maskissa  Leijonat puhtaan veden puolesta -painatus ja I Love Vesijärvi -logo. Ajatus maskista syntyi, kun lahtelaiset Lions-klubit syksyllä miettivät, miten voisivat tukea Vesijärvi-työtä. Yhteistyötä on toki ollut ennenkin, mutta nyt esimerkiksi yhteistä tapahtumaa ei voitu ajatella Covid-19-viruksen vuoksi.

-Maskien käyttö osoittaa ihmisten vastuuntuntoa ja pyrkimystä katkaista taudin leviäminen. Ja kun myynnin tuotto puolestaan turvaa vesistöjen hoitoa, niin tämä tuote on kaikin puolin positiivinen juttu, sanoo Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiön ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen. 


Lisätiedot:

Heikki Mäkinen
040 5148513
heikki.makinen@vesijarvi.fi
Vesijärvisäätiö

Jari Nisula
040 5609741 
jari.nisula@lions.fi
Lions Club Lahti