Valitse sivu

Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö on avannut vesienhoidon tueksi verkkokaupan.

Tavoitteena oli luoda helppo kauppapaikka, jossa lahjoittaminen Vesijärven hyväksi tai tuotteiden ostaminen on niin helppoa, että sen voi tehdä kotisohvalta käsin. Kauppa on tarkoitettu yhtä lailla yksityishenkilöiden kuin sellaisten yritysten käyttöön, jotka haluavat kertaluonteisesti tukea vesienhoitoa. 

Vesijärvi-kaupan tuotteet on jaettu kolmeen kategoriaan. Ne ovat Vesijärvi-kummius, Tuki hoitotoimenpiteisiin ja Tukituotteet.

Tukituotteita ovat varsinaiset fyysiset tuotteet, kuten uudet Vesijärvi-kortit ja julisteet, Vesijärvi-kirjat, tarrat yms. Kaupan kautta voi helposti lahjoittaa varoja vesienhoitotoimiin ”ostamalla” aineettomia tuotteita, kuten Vesijärven hoitokalastusta, vesikasvien niittoa, vesistöseurantaa ja tutkimusta, hapetusta ja kosteikkojen ja laskeutusaltaiden huoltoa. Kaupan kautta voi tukea myös petokalarahastoa, joka koordinoi Vesijärven petokalaistutuksia. Myös Vesijärven kummiksi voi liittyä verkkokaupan kautta.

– Jatkossa Vesijärvi-kaupan avulla on myös joustava toteuttaa erilaisia varainhankinnan kampanjoita, toteaa ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen Vesijärvisäätiöstä.

Vesijärvi-kauppaan pääsee www.vesijarvi.fi -etusivulta tai suoralla osoitteella: www.vesijarvi.fi/lahjoita

Kaupan aineettomien tuotteiden graafiset elementit ovat tulosta yhteistyöstä LAMKin Entrance-hankkeen kanssa kuten myös kaupassa myynnissä olevat julisteet ja postikortit. Graafiset elementit toteutti opiskelija Atte Karppinen ja julisteet ja postikortit vaihto-opiskelija Jing Wu.

Verkkokauppa on toteutettu WordPressin WooCommerce-lisäosalla. Maksaminen  tapahtuu Checkoutin kautta tai laskulla. Teknisenä tukena toteutuksessa oli lahtelainen Cubescom Oy.

Lisätiedot:

Heikki Mäkinen
ohjelmajohtaja
0405148513

Irma Peltola
viestintäasiantuntija 
0405144958

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@vesijarvi.fi