Valitse sivu

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Petra Peltovako toteaa, että KOKO Lahti Oy:n visioon kuuluu vahvasti vastuullisuus ja vihreät arvot, joten yhteistyö on hyvä ja konkreettinen tapa toimia vastuullisesti ja tukea alueen kannalta merkittävän Vesijärven puhtautta.
– Hyvää yhteistyötä Vesijärvisäätiön kanssa on ilo jatkaa ja laajentaa. Koemme, että tämä on hyvä tapa vaikuttaa, sanoo Petra Peltovako.

KOKO Lahden tapahtumatalojen eli Lahden Messukeskuksen ja erityisesti Sibeliustalon ja Piano Paviljongin sijainnit Lahdessa aivan Vesijärven tuntumassa ovat yksi KOKO Lahden myyntivaltti, josta ne myös tunnetaan.
– Haluamme omalta osaltamme kantaa vastuuta ympäristömme hyvinvoinnista. Vesijärven puhtaus ja sen tulevaisuus on meille tärkeää. Tapahtuma-alan toimijana, kaupungin merkittävänä tapahtumayhtiönä, haluamme toimia vastuullisesti, ympäristömme huomioon ottaen. Omalta osaltamme haluamme olla mukana rakentamassa puhtaampaa tulevaisuutta myös tuleville sukupolville.

Petra Peltovako toivoo myös muita toimijoita vahvasti mukaan Vesijärvi-työhön.
– Pidämme tärkeänä, että kaikki alueen toimijat jakaisivat tämän yhteisen huolen Vesijärven tilanteesta ja haastamme alueen muut toimijat mukaan näihin tärkeisiin talkoisiin.

Yhteyspäällikkö Anu Isojärvi Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiöstä toteaa, että KOKO Lahti -yhteistyön kautta Vesijärvisäätiöllä on mahdollisuus päästä lähemmäksi paikallisia yksityishenkilöitä ja yrityksiä sekä nostaa merkittävästi näkyvyyttään.
– Yhteistyö on jo tähän saakka ollut hyvin antoisaa ja tuottavaa ja odotamme innolla jatkoa. On ollut suuri ilo huomata KOKO Lahti Oy:n halu tukea säätiön toimintaa jokaisessa kohtaamisessa, toteaa Anu Isojärvi.


Taustaa Vesijärvi-työn tukijoista

Vesijärvisäätiöllä on nyt 13 Ahti-päätukijayritystä ja lukuisa joukko muita tukijoita. Päätukijuus edellyttää 10 000 euron arvoista vuosittaista panostusta vesien hyväksi. Lue lisää tukijoista Business Loves Vesijärvi -sivuilta.


Lisätietoja:

Yhteyspäällikkö Anu Isojärvi, Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö, puh. 040 5123118, anu.isojarvi@vesijarvi.fi

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Petra Peltovako, KOKO Lahti Oy, puh. 044 416 3298, petra.peltovako@kokolahti.fi

Vesijärvisäätiön viestintä, puh. 040 514 4958