Valitse sivu

Vesijärvi on tänä päivänä pitkäjänteisen hoitotyön tuloksena kaunis ja monipuolisesti asukkaitaan palveleva vesistö, jossa voi uida, kalastaa, veneillä ja meloa tai viettää aikaa sen rannoilla eri tavoin. Lahden seudulla on myös lukuisia muita järviä, puroja ja lampia, jotka ovat monille yhtä lailla tärkeitä ja rakkaita. Kaikkeen tärkeään liittyy paljon muistoja, tarinoita ja tapahtumia, niin myös Vesijärveen ja muihin vesistöihimme.

Nyt voit keroa muistosi Vesijärvisäätiölle. Me haluamme kerätä erilaisia järviin liittyviä tarinoita talteen. Tarina voi olla sattumus uinti- tai melontaretkeltä, kalajuttu, tunnelma talviselta hiihtoretkeltä tai vaikkapa muisto treffeiltä järven rannalla. Ei väliä, onko tarina Vesijärveltä, Joutjärveltä, Kymijärveltä tai vaikka Pikku Kukkaselta, kaikki tarinat ovat tervetulleita. Myös lasten ja isovanhempien muistot ovat arvokkaita ja jakamisen arvoisia. Talletamme kaikki tarinat ja siten ne muodostavat kiinnostavan kokonaisuuden vesistöjen merkityksestä alueemme ihmisille, meille kaikille.

Osa tarinoista julkaistaan Vesijärvisäätiön viestinnässä, ja osa niistä pääsee Uuteen Lahteen ja Seutunelosten alla toimivien lehtien sivuille. Tarinoita kuullaan mahdollisesti myös lukuillassa ensi kesäkuun Vesijärvi-viikolla.

Toimi näin:

 

  • Kirjoita mielellään lyhyt ja tiivis teksti, enintään 2500-3000 merkkiä.
  • Lähetä se sähköpostitse osoitteeseen: info(a)vesijarvi.fi viimeistään 15.5. mennessä. Tarinoita voidaan kuitenkin julkaista sitä mukaa kun niitä saapuu, joten älä turhaan jätä viime tinkaan!
  • Laita mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä nimimerkki, jos haluat tekstisi julkaistavan ainoastaan nimimerkillä.
  • Lähettämällä tarinasi meille suostut sen julkaisemiseen.

 

Arvomme tarinoitaan lähettäneille kiitokseksi Vesijärvi-tuotteita.

 

Lisätietoja:

Viestintäasiantuntija Irma Peltola
040-5144958
irma.peltola(a)vesijarvi.fi
Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö