Valitse sivu

Vesijärvi saa ensi kesänä arvovaltaisia vieraita, kun Pariisissa päämajaansa pitävä International Network of Basin Organisations (INBO) järjestää vuoden 2019 Euroopan päätapahtumansa Lahdessa. INBO on eri valtioiden vesihallinnon edustajien ja vesiasioihin liittyvien kansalaisjärjestöjen muodostama yhteisö, joka on noussut viime vuosina keskeiseksi toimijaksi kansainvälisessä vesipolitiikassa. Sibeliustalossa 17. – 20.6. järjestettävään kongressiin odotetaan yli sataa merkittävää eurooppalaisen vesipolitiikan vaikutta7aa. EURO INBO 2019 -kongressi on ensimmäinen INBO-tapahtuma Suomessa. Kuluvan vuoden tilaisuus pidettiin Espanjan Sevillassa ja edellisenä vuonna kokouspaikkana oli Irlannin pääkaupunki Dublin. Suomen puolelta kongressin järjestelyihin osallistuvat Vesijärvisäätiön lisäksi mm. ympäristöministeriö, maa- ja metsätalousministeriö, SYKE ja Lahden kaupunki.

Lue lisää: International Network of Basin Organisations (INBO)

Korjattu 20.11. kongressin muuttunut ajankohta. Kongressi pidetään 17.-19.6.2019 ja 20.6. on kenttäpäivä.

Lisätiedot:

Heikki Mäkinen, ohjelmajohtaja
puh. 040 5148513 
heikki.makinen(a)vesijarvi.fi