Valitse sivu

Vesijärvisääätiö ja LSK Group Oy ovat solmineet kolmivuotisen pääyhteistyökumppanisopimuksen. Yritys palaa useamman vuoden tauon jälkeen säätiön päätukijaksi.

Tukijaksi paluu oli toimitusjohtaja Perttu Ryynäsen mukaan luonteva ratkaisu. LSK on perin juurin lahtelainen perheyritys. Lahden Sähkö ja Kone –nimisenä vuonna 1930 perustettu yhtiö on koko 87 –vuotisen historiansa toiminut merkittävänä Lahden talousalueen rakentajana, kehittäjänä ja työllistäjänä.

– Tänä päivänä sähkö, sähköistäminen ja älykkään automaatioteknologian hyödyntäminen ovat yhä useammilla osa-alueilla ainoa ympäristöystävällinen tapa toimia. Lahti on syntynyt ja kasvanut Vesijärven syliin, ja Vesijärvi on merkittävä osa lahtelaista identiteettiä, joten koemme roolimme Vesijärven Ahti-päätukijana hyvin luonnolliseksi, Perttu Ryynänen toteaa.

– Lisäksi on ollut ilo nähdä säätiön vakiinnuttaneen asemansa valtakunnallisesti ainutlaatuisen vesiensuojelutyön järjestäjänä ja malliesimerkkinä monille muille kunnostushankkeille. Päätukijana odotamme säätiön jatkavan aktiivista ponnistelua varainhankinnan, tutkimuksen ja tiedottamisen parissa Vesijärven tilan parantamiseksi alueen ihmisten ja luonnon hyväksi.

Vesijärvisäätiön ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen on luonnollisesti hyvillään LSK:n päätukijuudesta. Elinkeinoelämän halu tukea vesienhoitotyötä osoittaa hienosti yhteiskuntavastuuta paikallista ympäristötyötä kohtaan.

– Erityisen palkitsevaa on, kun aiemmin meitä tukenut yritys tulee takaisin yhteistyökumppaniksi ja edelleen päätukijatasolla. Se vahvistaa uskoamme, että toiminta on ollut oikean suuntaista ja luottamusta herättävää.

Lisätiedot:

  • ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen, heikki.makinen@vesijarvi.fi, puh. 040 514 8513
  • toimitusjohtaja Perttu Ryynänen, perttu.ryynanen@lsk.fi, puh. 040 520 7757

Tutustu uuteen tukijaamme:  LSK Group Oy