Valitse sivu

Selaa vain kuva-arkistosi läpi, ja lähetä meille hienoimmat Vesijärvi-aiheiset* otoksesi. Näin kuvasi saattaa päätyä kalenteriimme, jonka myynnistä syntyvä tuotto käytetään lyhentämättömänä arvokkaaseen Vesijärvi-työhön. Tässä on siis mainio ja ennen muuta helppo tapa olla mukana tekemässä hyvää rakkaan järvemme hyvinvoinnin edistämiseksi! Kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvotaan kaksi päivälippua Flowpark –seikkailuhuvipuistoon. Arvontapalkinnon on meille lahjoittanut Vierumäki.

Kuva tai kuvat (enintään 3 kpl per henkilö) tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen anne-mari.raiha@vesijarvi.fi 24.7.2016 mennessä. Lähetäthän kuvat mahdollisimman suurikokoisina, jotta kalenteripainossa ei tule ongelmia resoluution kanssa. Kalenteri on vaakamallinen, mutta sekä vaaka- että pystykuvat ovat sopivia, sillä jälkimäisistä voidaan tehdä kalenteriin kuvakollaaseja.

Kuvaa lähettäessä mainitse viestissäsi oman nimesi lisäksi päivämäärä, jolloin kuva on otettu. Näin osaamme sijoittaa kuvasi sopivaan kohtaan kalenterissa. Jos muistat yhä tarkan kuvanottopaikan, kerro myös se – tämä ei ole kuitenkaan pakollinen tieto. Kuvien sisältö on Vesijärvi-teemaa lukuun ottamatta täysin vapaa, ja vain kuvaajan luovuus on rajana! Toivommekin että kalenteriin saataisiin mukaan mahdollisimman laajasti erilaisia kuvia: kaikkia vuodenaikoja, rantaa, satamaa, vesillä olemista ja harrastamista, auringonnousuja ja –laskuja…

* Mikäli sinulla ei ole kuvia nimenomaan Vesijärveltä, myös muut Lahden, Hollolan tai Asikkalan alueella otetut vesistökuvat ovat tervetulleita. Julkaisemme kalenterissa pääasiassa Vesijärvi-kuvia, mutta myös muualla kuvattuja kuvia harkinnan mukaan.

Huomioitavaa:

Osallistumisaika alkaa torstaina 7.7.2016 klo 12:00 ja päättyy sunnuntaina 24.7.2016. klo 23:59.

Lähettämällä kuvia kalenteriprojektiin osallistuja antaa Vesijärvisäätiölle oikeuden kuvan mahdolliseen julkaisuun I love Vesijärvi 2017 – kuvakalenterissa. Julkaistuista kuvista ei makseta taloudellista korvausta. Jos säätiö toivoo saavansa luvan kuvienkäyttöön myös toisessa tarkoituksessa, asiasta ollaan yhteydessä kuvaajaan.

Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on täydet oikeudet lähettämäänsä kuvaan, ja että kuva on lain ja hyvien tapojen mukainen. Osallistujalla on lupa kuvan julkaisuun myös muilta kuvassa mahdollisesti näkyviltä henkilöiltä.

Kaikkien kalenteriin valittujen kuvien kuvaajien nimet julkistetaan Facebook-ryhmässä I love Vesijärvi sekä puhdasvesijarvi.fi -nettisivuilla. Samalla kerromme myös Flowpark –lippujen voittajan.

Lisätiedot:
assistentti Anne-Mari Räihä, anne-mari.raiha@vesijarvi.fi

 

Päivitys 7.9.

Kuvakalenterissa julkaistavat kuvat on päätetty. Kuvia tuli satoja, ja valitseminen oli vaikeaa – kiitos kaikille, jotka lähettivät järviaiheisia kuviansa ja osoittivat mielenkiintoa kalenteriprojektia kohtaan! Kalenterissa tullaan näkemään seuraavien henkilöiden ottamia kuvia:

kansi: Pia Kontunen

tammikuu: Anne Walden

helmikuu: Anne Pasanen, Tero Viento/Ultra Team Kevytilmailijat Lahti ry, Matti Mäkinen/Meteori, Katriina Lydman

maaliskuu: Seppo Moilanen

huhtikuu: Teppo Alanko

toukokuu: Tuija Tolvanen

kesäkuu: Jouni Tukiainen, Anna Yli-Saari, Mervi Tommiska, Jone Korhonen

heinäkuu: Jukka Kurko

elokuu: Toni Holopainen

syyskuu: Jella Väätäinen, Rasmus Mäkelä, Juha Peltoniemi, Irina Murtomäki

lokakuu: Saila Iivonen

marraskuu: Jorma Honkala

joulukuu: Ossi Saarinen

Kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvottiin kaksi lippua Flowparkiin. Palkinnon voitti Teppo Alanko. Kiitos kaikille osallistuneille! Kun kalenteri tulee myyntiin, siitä tiedotetaan tarkemmin nettisivuilla ja Facebook-ryhmässä I love Vesijärvi.

 

Yhteistyössä:

vesijärvisäätiö vierumäki