Valitse sivu

Tuloksia pääset katsomaan niitä Puhdas Vesijärvi –etusivun kautta kohdasta ”Valitse mitta-asema”  ja ”Lankiluoto”, tai suoraan tästä linkistä.

Sivulla on tällä hetkellä näkyvissä veden lämpötila, happipitoisuus ja hapen kyllästysaste 1,5 metrin, 5, 10 ja 26 metrin syvyyksissä. Graafeja voi tarkkailla päivän, viikon, kuukauden ja aikanaan myös puolen vuoden aikajaksoilla.

– Tulemme kehittämään talven mittaan tulosten esitystapaa nettisivuillamme. Lisäksi kesäksi tulee esille uimareita ilahduttamaan myös pintaveden lämpötila, kertoo ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen.

Aiemmin jatkuvaa mittaustietoa on aiemmin voitu kerätä vain avovesikaudelta. Lankiluodon aseman toteutus on tehty yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ja Lahden seudun ympäristöpalveluiden kanssa. Lue lisää.

Pikkukuva: Veden happipitoisuus eri syvyyksillä 1.- 20.12.2015