Valitse sivu

Lataa kuva kesän parhaasta päivästä Vesijärvellä tai Lahden lähialueiden vesistöillä Instagramiin käyttäen hashtagia #ilovevesijarvi tai #ilovevesijärvi. Voit voittaa Samsungin tabletin ja nimesi mittauslauttaan! Alla osallistumisohjeet kokonaisuudessaan.

Vesijärvisäätiön kesän 2015 kuvakilpailun säännöt:

1. Järjestäjä

Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö

Askonkatu 9 C, 15100 Lahti

2. Kilpailun teema ja ajankohta

Kilpailun aiheena on kesän paras päivä. Kuvan tulee liittyä jotenkin veteen, rannalla tai vesillä oloon; Vesijärvellä tai muilla Lahden lähialueiden vesistöillä.

Kilpailuaika: 01.06.–09.08.2015.

3. Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua lataamalla ottamansa kuvan kilpailuaikana Instagramiin aihetunnuksella #ilovevesijarvi tai #ilovevesijärvi. Kuvan on oltava julkinen, jotta se voidaan huomioida kilpailussa.

Lataamalla kuvansa kilpailuun osallistuja antaa Vesijärvisäätiölle oikeuden kuvan anonyymiin käyttämiseen Vesijärvisäätiön viestintä- ja markkinointitarkoituksessa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Vesijärvisäätiöllä on myös oikeus kuvan käsittelyyn tarvittaessa. Osallistua ja voittaa voi millä tahansa kilpailun aiheen ja sääntöjen mukaisella kuvalla.

Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on täydet oikeudet lähettämäänsä kuvaan, ja että kuva on lain ja hyvien tapojen mukainen. Osallistujalla on lupa kuvan julkaisuun myös muilta kuvassa mahdollisesti näkyviltä henkilöiltä.

4. Palkinnot

Palkintona voittajalle annetaan Samsung Galaxy TAB 4 10,1” 4G -tabletti DNA:n lahjoittamana, ja voittajan mukaan nimetään yksi Vesijärven mittauslautoista. Palkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Palkintoa ei voida luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

5. Arvontakäytäntö

Kuvakilpailun voittaja arvotaan kilpailuaikana tulleiden kuvien keskuudesta. Ennen arvonnan suorittamista järjestäjällä on mahdollisuus käydä läpi kilpailuaikana tulleet valokuvat ja valita niistä eniten kilpailun toimeksiantoa vastaavat kuvat, jotka huomioidaan arvonnassa.

6. Arvonta

Kuvakisapalkinnon voittaja arvotaan viikolla 33 Vesijärvisäätiön valvomana. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä kahden vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

7. Voittajien julkistus

Palkinnon voittaja julkistetaan elokuussa 2015. Palkinnon voittaja ilmoitetaan puhdasvesijarvi.fi -sivustolla.

8. Palkintojen luovutus ja toimitus:

Palkinnon luovutuksesta ja toimituksesta sovitaan erikseen voittajan kanssa.

9. Julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottaja myöntää Vesijärvisäätiölle oikeuden julkaista hänen nimensä, asuinpaikkakuntansa ja käyttää niitä internetsivuillaan, painotuotteissa ja muussa viestinnässä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

10. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

11. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa ja määrää. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi eikä muuhun tavaraan.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista kilpailuun liittyvistä virheistä.

Facebook tai Instagram eivät osallistu kilpailuun tai vaikuta kilpailun lopputuloksen.

12. Kilpailusääntöjen sitovuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

 

Yhteistyössä:

dnailmei love vesijarvi