Valitse sivu

Heidi Pakarinen ja Lahden postimerkkikerho Vesijärven asialla

Heidi Pakarinen signeeraa kortteja tiistaina 7.4. klo 13-15 Trion postissa.


Kortin ja merkin kuva on monille tuttu Vesijärvisäätiön vuoden 2013 ”Haluatko nähdä pinnan alle” –kampanjasta. Säteilevä kuva herää nyt henkiin postimerkissä ja kortissa! Tule ja hanki omasi ja tue samalla Vesijärven hoitotyötä!

Heidi-kortti

Merkki on myynnissä Trion postissa 7.4. klo 13-15 ja seuraavan kerran LAPOEX 2015 -näyttelyssä Fellmanniassa 10.-12.4. näyttelyn aukioloaikoina. Myöhemmin korttia ja merkkiä voi ostaa mm. Vesijärvisäätiön tapahtumista sekä Lahden matkustajasataman Käsityökauppa Ulpukasta. 1-luokan postimerkin vähittäismyyntihinta on 3 euroa/kpl.

Lapoex 2015 Fellmanniassa

Lahden postimerkkikerho järjestää 10-12.4. Lapoex 2015 Kansallisen Postimerkkinäyttelyn Fellmanniassa. Näyttelyn avaa perjantaina 10.4. Vesijärvisäätiön hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Mika Kari.

– Odotamme paikalle filatelisteja ja muita vierailijoita kautta maan kaikkiaan toistatuhatta. Samanaikaisesti Fellmanniassa on myös Suomen Numismaatikkojen vastaava tapahtuma, mikä tuo lisää väkeä paikalle, toteaa Lahden postimerkkikerhon puheenjohtaja Pekka Taitto.

Näyttely on avoinna myös yleisölle. Katso näyttelyn ohjelma ja aukioloajat täältä!

Lahden postimerkkikerho jatkaa näillä tuotteillaan ansiokasta työtään Vesijärven hyväksi. Heidän aiempi kampanjansa oli vuosina 2009-2011, jolloin he tuottivat mm. Minna Kauppi ja Aino-Kaisa Saarinen -kortit ja joulukortteja. Lapoex-näyttely pidettiin Lahdessa edellisen kerran vuonna 2010.