Valitse sivu
Mika Kari hallituksen ja Antti Norrlin valtuuskunnan puheenjohtajaksi

Vesijärvisäätiön hallituksen puheenjohtajana aloitti vuoden alussa kansanedustaja ja Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mika Kari. Muita uusia jäseniä ovat  toiminnanjohtaja Valtteri Simola Lahden Teollisuusseurasta ja Esan kirjapaino Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jarkko Haukilahti. Asikkalan kunnan edustajana jatkaa rakennusinsinööri Harry Nordstöm. Kari, Haukilahti ja Simola tulivat erovuoroisten Jyrki Myllyvirran, Jukka Ottelan ja Jouko Kempin tilalle.

Valtuuskunnan puheenjohtajana toimii vuonna 2015 Koiviston Auton konsernijohtaja Antti Norrlin ja varapuheenjohtajana hiljattain Kemppi Oy:n hallituksen puheenjohtajuudesta luopunut Jouko Kemppi.

Lue Mika Karin ajatuksia Vesijärvi-työstä tästä.

Valtuuskunnan puheenjohtaja Antti Norrlinin kommentit näet ohesta.

Koko hallituksen ja valtuuskunnan tiedot.