Valitse sivu

Päijät-Hämeen Kalatalouskeskus lanseeraa uudentyyppisen KalaFongaus –kalastuskilpailun, jossa tärkeintä on onnistua narraamaan vuoden aikana mahdollisimman monta eri kalalajia.

Tässä kisassa ei kalan koolla tai kalastustavalla ole väliä! Voit pilkkiä, onkia, kalastaa verkoilla tai pyytää kalaa millä tahansa Suomessa luvallisilla keinoilla ja laillisilla välineillä, kunhan saat pyydettyä mahdollisimman monta eri kalalajia. Osallistujille jaetaan erilaisia kalastusaiheisia palkintoja.

Kilpailu alkaa 1.1.2015 ja kestää vuoden loppuun asti. Tavoitteena on aktivoida etenkin nuoria kalastusharrastuksen pariin ja lisätä myös muiden, kuin tavanomaisten saaliskalojen tuntemusta. Saalis ilmoitetaan mukaan kilpailuun kalatalouskeskuksen sivuilla olevan www.kalafongaus.fi -sivuston kautta, josta löytyy myös kilpailun säännöt.  

Tulossa on myös yksittäisiä KalaFongaus -tapahtumia, kalareseptejä ja muuta mukavaa!

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Ilkka Vesikko, p. 045 171 5544, ilkka.vesikko@kalatalouskeskus.net