Valitse sivu

Brädin keikka osoitetaan Kanervikon koululle Lahteen

Vesijärvisäätiön kesäarpajaisten pääpalkinnon, räppäri Brädin tai tangokuningatar Heidi Pakarisen yksityiskeikan, voitti mieshenkilö, joka haluaa pysyä anonyyminä ja lahjoittaa voittonsa eteenpäin hyvään tarkoitukseen. Keikka on nyt päätetty lahjoittaa Päijät-Hämeen keskussairaalan yhteydessä toimivalle Kanervikon koululle, joka on lasten- ja nuorisopsykiatrian osastojen potilaille sekä muille pitkään hoidossa oleville lapsille ja nuorille tarkoitettu koulu. Koulussa opiskelee maksimissaan 36 lasta ja nuorta. Räppäri Brädi tekee Kanervikon koululle päiväkeikan vielä joulukuun aikana.

Kanervikon koulun rehtori Lauri Säämänen haluaa välittää keikan lahjoittajalle sydämelliset kiitokset. Koulu ottaa Brädin keikan ilolla vastaan.
– Me koulun väki ja yhteistyökumppanimme, eli lähinnä hoitajat, odotamme jo kovasti tätä tapahtumaa. Nykyisessä taloudellisessa tilanteessa emme mitenkään omin voimin pystyisi järjestämään mitään tällaista, hän kiittää lahjoittajaa, Brädiä ja säätiötä. 

Brädi toteaa, että oli hieno veto voittajalta ohjata keikka näin hyvään kohteeseen.
– Veikkaan tästä tulevan hyvän mielen paitsi koululaisille, myös artistille itselleen.