Valitse sivu

Tuoreen Ahti-päätukijasopimuksen myötä Koiviston Auto osallistuu Vesijärven hoitotalkoisiin ja tukee vuosittain 10 000 eurolla Vesijärvisäätiön toimintaa. Varat käytetään Vesijärven ja Lahden seudun pienjärvien tilan seurantaan ja kunnostukseen ja niistä tiedottamiseen.

Konsernijohtaja Antti Norrlin toteaa, että Koiviston Autolla on yrityksenä yleensäkin tapa toimia niin, että ympäristövaikutuksia syntyy mahdollisimman vähän. Uutta ja ympäristöä säästävää linja-autoteknologiaa kehitetään jatkuvasti.

– Haluamme olla mukana pitämässä Vesijärveä hyvässä kunnossa. Puhdas Vesijärvi on koko maakuntamme yhteinen ylpeydenaihe, ja Vesijärvisäätiön tekemä arvokas työ on samalla työtä tulevien sukupolvien hyväksi, toteaa Norrlin.

Antti Norrlinilla on myös vahva henkilökohtainen suhde Vesijärveen, sillä hän on kotoisin Vääksystä, Vesijärven pohjoispäästä, ja asunut Lahdessa asunut melkein koko aikuisikänsä.

– Vesijärvi on tullut tutuksi veneillen, hiihdellen ja rannoilta sen vaihtelevia vuodenaikoja ihaillen. Vesijärvelle viedään kauempaakin tulevat vieraat, kun heille halutaan näyttää se kaikkein omin maisema, kertoo Norrlin.

Vesijärvisäätiön ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen ja yritysyhteistyöstä vastaava yhteyspäällikkö Päivi Pussinen ovat luonnollisesti tyytyväisiä uudesta yrityskumppanista.

– Koiviston Auto on merkittävä ja näkyvä osa lahtelaista yrityskenttää. On hienoa, että tällainen yritys haluaa olla näin vahvasti mukana tukemassa Vesijärven hoitoa, he kiittävät.