Valitse sivu

Ahti, Vellamo  ja Vesku ovat Vesijärvisäätiön uudet yritystukijatasot

Vesijärvisäätiö on paketoinut yritystukijansa kolmelle eri tasolle, jotka ovat Ahti-päätukija, Vellamo-tukija ja Vesku-diplomi. Päätukijuuden sisältö ei ole muuttunut merkittävästi, hieman uutta sisältöä (mm. sähköpostiallekirjoitus ja sähköinen joulukortti) on sinnekin tullut hauskan Ahti-nimen lisäksi. Säätiön nykyiset päätukijat ovat automaattisesti Ahti-päätukijoita.

Kokonaan uusi taso on Vellamo-tukijuus, jossa 4 000 eurolla vuodessa pääsee konkreettisesti mukaan Vesijärven hoitotyöhön. Yritys voi vapaasti käyttää viestinnässään faktatietoja siitä, mitä juuri tämän yrityksen antamalla tuella voidaan Vesijärven hyväksi tehdä. Esimerkiksi: ”Oy Yritys Ab on osallistunut Vesijärven hoitotoimiin lahjoittamalla kaislanniittokoneen säätiön käyttöön viideksi vuorokaudeksi. Siinä ajassa ehditään niittää 10 ha  kaisloja, jotka häiritsevät uimarantoja ja vaikeuttavat vesillepääsyä”.

Myös kertalahjoituksille on oma taso, Vesku-diplomi. Sen minimisuuruus on 1 000 euroa, ja lahjoituksesta saa nimensä mukaisesti diplomin. Lahjoituksesta kerrotaan myös Vesijärvisäätiön Facebookissa.