Valitse sivu

Tervetuloa soutelemaan Vesijärvelle

Vesijärvi 2014 on uusi yksipäiväinen soututapahtuma, joka on tarkoitettu kirkkoveneille ja pienveneille. Tavoitteena on tarjota ihmisille liikunnallinen ja virkistyksellinen mahdollisuus nauttia Vesijärven kauniista maisemista ja tukea samalla Vesijärven hoitotyötä.

Ilmoittaudu mukaan joko valmiina soutuporukkana tai soutajaksi soutajapankkiin.Tule itseksesi tai haasta mukaan kaverisi, työyhteisösi, yrityksesi, seurasi tai yhdistyksesi ja lähde vesille! Voit osallistua omalla kalustolla tai vuokrata veneen järjestäjältä.

Soutu starttaa ravintola Lokin edustalta Teivaan satamasta, josta jatketaan Messilään, kierretään Enonsaari ja edetään Ankkurin asuinalueen sekä Lahden satama-altaan kautta takaisin. Matkaa kertyy noin 10 kilometriä.

Tapahtuman järjestävät Sport1 ja Suvisoutajat. Lisätietoja kari.makitalo@sport1.fi
Mukana ovat myös Vesijärvisäätiö, Lahti Region ja Ravintola Lokki

Lue tarkemmat ohjeet täältä ja ilmoittaudu!