Valitse sivu

Pikku-Veskun nuorten kalastuspäivän tavoitteena on tutustuttaa nuoria kalastukseen, kalan käsittelyn taitoihin ja kalaruoan makuun. Aiemmin elokuussa pidetty tapahtuma järjestetään nyt 29. toukokuuta klo 9 alkaen.

Nuorten kalastuspäivä on yksi Valtakunnallisen Kalastuspäivän tapahtumista. Tänä vuonna tavoitellaan noin 50 paikkakunnalla onginnan maailmanennätystä, joka täyttäisi Guinnessin ennätysten kriteerit. Tuhansia koululaisia onkii samanaikaisesti. Pikku-Veskun tapahtuman lisäksi ongitaan myös mm. Orimattilassa ja Iitissä. 
Lisätietoja Eero Mäki, maki.eero(at)gmail.com, puh. 040 733 0183.

Lisätietoja valtakunnallisesta tapahtumasta vapaa-ajankalastajien sivuilta.

Ennätysonginnan lisäksi Pikku-Vesijärven nuorten kalastuspäivässä on mm. nuottausta, luontopolku ja  perhonsidontaa.Pääjärjestäjiä ovat Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry, Päijät-Hämeen Kalatalouskeskus ry, ja Lahden Kalaveikot ry

Katso koko ohjelma Päijät-Hämeen Kalatalouskeskuksen sivuilta