Valitse sivu

Kokoonnumme klo 10.00 Pikku Vesijärven puistoon Mamma-Marian kahvilan edustalle. Tapahtuman avaa Wilson Kirwa, joka pitää myös verryttely jumpan tapahtumiin osallistuville. Mukana menossa Siiri Äitee Rantanen.

Jumpan jälkeen voit lähteä kävellen tai hölkäten kiertämään Pikku Vesijärveä tai pelaamaan mölkkyä maailmanmestareiden opastuksella tai pyöräilemään Ankkurilahden asukasyhdistyksen mukana -polkupyöräretkelle ilmoittautumiset Niko Niemelle puh. 040 501 9362 tai kokeilemaan kalaonnea Vesijärven ystävien kanssa tai ratsastaa Nea Kontion aasilla tai matkata aasin vetämissä kärryissä.

Voitte myös seurata kun osana Pro Puun tuottamaa Designers´ Village työpajaa Taikan ja Velman lasten ja nuorten taidepajat ripustavat tuottamaansa ympäristötaidetta Pikku Vesijärven puistoon ja Kariniemen mäelle.
Välillä voitte hoivata Nean pikku karitsoja ja katsella lampaan keritsemistä.

Kioskista voitte ostaa pullaa, mehua ja kahvia.

Paikalla myös green grass -hankkeen nuoret kulkevat siivouskärryineen ja auttavat mm. pyörien huoltamisessa.
Kaikesta toiminnasta toivomme teidän pudottavan vapaaehtoisen taksvärkkiroposen keräyslippaisiin. Kaikki tuotto lahjoitetaan Vesijärvisäätiölle.

Tapahtumaan haastetaan mukaan FC Reippaan juniorit perheineen, kortteliliigan pelaajat, FC Lahden pelaajat sekä Mukkulan ja Jalkarannan asukasyhdistykset!

Tapahtuman järjestävät Kariniemi Seura ry ja Reippaan Naiset ry

TERVETULOA KOKO PERHEEN VOIMIN VIETTÄMÄÄN ILOISTA ULKOILUPÄIVÄÄ!