Valitse sivu

Mega Enonsaari Challenge 26.8.2012

Lahtelainen kestävyysurheiluun ja triatloniin erikoistunut erikoisseura X-tri Lahti järjestää kuntouintitapahtuman sunnuntaina 26.8.2012.
Uimarit lähtevät Sibeliustalon rannasta klo 10.00 kohti Enonsaarta, jonne matkaa kertyy noin 5,1 km. Enonsaaressa uimarit pitävät tauon. Osa uimareista päättää uinnin Enonsaareen ja osa ui takaisin Sibeliustalolle. Tapahtumalla on säävaraus.
Uinti tapahtuu omalla vastuulla ja ryhmänä. Matka tulee kestämään suuntaansa noin 1 h 45 min. Uintia saattavat Vesisamoilijat Ry:n kanootit ja Lahden Järvipelastajien moottorivene. Uinti tapahtuu märkäpuku päällä, tapahtumassa ei oteta aikaa eikä se ole kilpailu. Tapahtuma on uimareille maksuton.
Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Suomen Megamyyntiareenat Oy. Messilä Camping on mukana järjestelyissä ja tarjoaa Enonsaaressa uimareille taukoaterian.

Tapahtuma on osa Vesijärvisäätiön Puhdas Vesijärvi – kampanjaa. Uimarit vievät säätiön päätukijoiden logot Enonsaareen, jonne jälkeenpäin tullaan kiinnittämään taulu muistona tapahtumasta.

Uidaan Vesijärvi puhtaaksi!
Lisätietoa uintitapahtumasta: Jaakko Mattila, puh. 0500 494 475.
Lisätietoa Vesijärvisäätiöstä: Helena Ikonen, puh. 044 313 2041