Valitse sivu

Vesijärvisäätiön kesän 2012 varainkeruussa keskitytään Vesijärvi-kummien hankkimiseen. Vesijärven hyväksi on jo tehty paljon ja tuloksiakin saavutettu, mutta runsaasti työtä on vielä edessä. Hoitokalastuksilla ja vesikasvien niitoilla on parannettu järven virkistyskäyttöä, yhdeksällä hapettimella on paikattu syvänteiden happivajetta ja yli 20 kosteikolla vähennetty järveen tulevia ravinteita. 

Tee kuten Wilson Kirwa ja ryhdy kummiksi. Kummi maksaa vuosittain haluamansa summan Vesijärven hoito- ja kunnostustyön hyväksi. Kummit pidetään ajantasalla Vesijärven tilasta ja he saavat myös kummitodistuksen. 

Vesijärvisäätiön iloiset katuvarainhankkijat, opiskelijat  Suvi Kauppinen ja Anni Anonen markkinoivat kummikampanjaa kesä-heinäkuussa. Heidät voi bongata varmimmin sataman alueella. Suvi ja Anne kertovat myös mielellään Vesijärven hyväksi tehtävästä työstä.

Kummikampanja pyörii myös ESS:ssa ja säätiön nettisivuilla.

 Wilson Kirwa on ensimmäinen Vesijärvi-kummi