Valitse sivu

– Haluamme osaltamme olla suojelemassa luontoa ja ympäristöä ja paikallisena toimijana osallistumme Vesijärvisäätiön suojeluprojektiin, toteaa Toshiba-keskuksen Jari Mantila

– Toshiba -tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on ympäristönsuojelulla iso ja tärkeä rooli! Toshiban monitoimilaitteiden saama joutsenmerkki on osoitus tästä ympäristön ehdoilla toimimisesta.

Toshiba-keskuksen asiakaskunta on laaja. Suurimmat asiakkaat ovat konsernitason yrityksiä ja pienimmät yhdenmiehen yrityksiä. Uusinta Toshiba-keskuksen palveluvalikoimassa on videoneuvottelujärjestelmät ja niiden ylläpito.

Jari Mantila itse asuu perheineen Jalkarannassa, Rullakadulla.

– Pääsemme nauttimaan Vesijärven maisemista lähietäisyydeltä. Kahden pienen lapsen isänä haluan olla vaikuttamassa siihen, että voimme hyvillä mielin viedä lapsia uimaan, kalastamaan tai istumaan rantakivelle ja nauttimaan Vesijärven maisemista.

Jari Mantila odottaa myös yhteistyötä muiden Vesijärvisäätiön tukijoiden kanssa.

– Päätukijoissa on paljon perinteisiä lahtelaisia yrityksiä ja ilolla kuulumme tähän joukkoon. Tällä haluamme myös osoittaa, että yrityksemme ottaa vakavasti päijäthämäläisten yritysten kaupalliset ja yhteiskunnalliset haasteet sekä mahdollisuudet.