Valitse sivu

Kosteikkoreretkellä selviää, mikä on kosteikkojen merkitys vesistöjen hoidossa. Tutustumme Mustojan ja Virojoen kosteikkoihin ja kuulemme kosteikkoasiantuntijoita. Oppaina Risto Kauhala, Eero Koskinen ja Heikki Mäkinen.
Koiviston Auton tarjoamaa bussikyydin.

Seuraava Studia Vesijärvi retki on Kävelyretki Vesijärven rannalla tiistaina 31. toukokuuta. Lähtö Pikku-Vesijärven puiston parkkipaikalta (Jalkarannantie) klo 17.30. Retkellä kuulemme Vesijärven luonnosta ja historiasta. Reitti kiertelee puistossa ja Vesijärven rantamaisemissa. Ihailemme maisemia myös Salpausselän rinteeltä. Oppaana Helli Jalas, Lahden Oppaat ry. Retki on maksuton.

Kolmas Studia Vesijärvi retki on 15. kesäkuuta Lahden satamassa, jossa on tarjolla monenlaista tapahtumaa: Järvien vedenlaatupalvelu –hankkeen tuloksia, kauko-ohjattava mittauslennokki ja pelastusorganisaatioiden veneitä. Voit tuoda oman vesinäytteen analysoitavaksi. Tarjolla myös kalakeittoa.

Klo 17:30-19:30 Järvimatkailun Vesijärvi-risteily m/s Laitialalla, Liput (á 5 euroa) voi lunastaa satamasta.