Valitse sivu

Käsiteltävät aihepiirit valitaan ryhmän jäsenten mielenkiinnon mukaan. Vaihtoehtoja on paljon, mm. suojavyöhykkeiden perustaminen, kosteikkojen merkitys ja rakentaminen, ravinnetaselaskelmien hyödyt, alus- ja kerääjäkasvit ja viherlannoitus viljelykierrossa. Kipsistäkin voidaan keskustella.
– Pellonpiennarpäivät, joissa kokoonnutaan käytännön kohteissa ovat myös mahdollisia, kertoo Maija Sinisalo ProAgriaHämeestä.
Kerää porukka vaikkapa saman puron varrella tai järvenlahden rannalla viljelevistä. Lisätietoja antaa Maija Sinisalo ProAgriasta, puh. 020 747 3040 tai maija.sinisalo(at)proagria.fi
Vesijärvisäätiö tukee edelleen Vesijärven valuma-alueella sijaitseville tiloille tehtäviä suojavyöhyke- ja ravinnetaselaskelmien tekemistä. Myös kosteikkotukea on käytettävissä vesiensuojelullisesti merkittäviin kohteisiin. Ota yhteyttä Heikki Mäkiseen puh. 040 514 8513 tai heikki.makinen(at)vesijarvi.fi