Valitse sivu

Konsertissa Vesijärvi-aiheisten kuvien alla esiintyivät Encaht-lauluyhtye, baritoni Hannu Lehtonen, pianisti Anu Silvasti , lauluyhtye Old Chaps sekä Lilli Paasikivi ja Lahden Mieskuoro johtajanaan Seppo Korhonen. Illan emäntänä toimi näyttelijä Kirsti Wallasvaara ja juontajina lavalle nousivat myös kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta, Vesijärvisäätiön hallituksen jäsen Jouko Kemppi, kalastusneuvos Juha Keto sekä ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen.
Metsähallin puolella tanssimusiikista vastasi Wesijärvi Fox -kokoonpano. Huutokaupassa myytiin Iiro Viinasen lahjoittama viulu, Osmo Vänskän tahtipuikko, Jari Litmasen pelipaita, Janne Ahosen hyppyliivi sekä Matti Koskelan maalaus Maa-Ilma-Vesi.
Illan puhdas tuotto Vesijärven kunnostukseen oli noin 17 000 euroa. Hyväntekeväisyystapahtumaa tullaan järjestämään tulevaisuudessakin, tosin ei ihan joka vuosi.