Valitse sivu

ilmapallot koristivat Myllysaren siltoja

Tanssijat saapuivat Myllysaaren ravintolaan I love Vesijärvi-ilmapalloilla koristeltuja siltoja pitkin. Lions Club Lahden Ankkurit huolehtivat tanssijat pääsymaksupöydän kautta sisätiloihin, jossa elävä musiikki houkutteli salin lattian täyteen tanssijoita. VSOP-orkesteri loihti tahdeiksi kaikki lavatanssisuosikit. Nick’s Dance Sportin taitavat opettajat johdattivat tanssin perusasioihin ja näyttivät mallia. Paistetut muikut sekä Myllysaaren lohikeitto vahvistivat tanssijoita ja juomaakin riitti janoisille.
Upea sää ja hilpeä tanssitunnelma rohkaisivat järjestäjiä LC Lahden Ankkureita ja kesäravintola Myllysaarta pohtimaan, josko tapahtumasta tulisi perinne…

Anne Lindholm, Eeva Saariaho, Leena Permanto, Anne Koskinen ja Virpi Kesonen

Vesijärven Valssin tekijät: vasemmalta LC Lahden Ankkureista Anne Lindholm, Eeva Saariaho sekä Leena Permanto, palloja pitelee Myllysaaren Virpi Kesonen ja oikealla LC Lahden Ankkureiden Anne Koskinen.