Valitse sivu

Vääksyläinen hyvinvointi- ja kokoushotelli Tallukka kertoo mainoslauseessaan tekevänsä hyvää. Hyvänteko ei jää vain asiakkaisiin vaan näkyy myös ympäristöä ajattelevissa teoissa. Hotellin omistaja Kalevi Gran on toiminut pitkään Juotavan Hyvä Etelä-Päijänne ry:n puheenjohtajana ja nyt hotelli on liittynyt myös Vesijärvisäätiön tukijoihin.
– Tämä on ensimmäisiä askelia tällä polulla, Kalevi Gran toteaa. Haluamme toteuttaa omaa yhteiskuntavastuutamme toisaalta tukemalla vesiensuojelua, mutta myös hotellin sisäisessä toiminnassa.
Hotelliasiakkaiden pyyhkeitä ja lakanoita ei vaihdeta päivittäin, koska se kuormittaa ympäristöä ja kuluttaa vettä. Siivouskin saapuu huoneeseen toisen asutun yön jälkeen.
– Tämän selitämme tiedotteella asiakkaille jokaisessa huoneessa. Totta kai, mikäli asiakas tahtoo, siivousta, pyyhkeitä ja lakananvaihtoa saa veloituksetta useamminkin, Kalevi Gran lupaa. Tiedotteessa perustellaan hotellin toimintaa esittelemällä Päijänteen ja Vesijärven hyväksi tehtävää työtä.
Yhteiskuntavastuu on Granin mukaan pieniä tekoja joka päivä eikä pelkkää markkinointia. Tallukka allekirjoitti keväämmällä yhdessä Sinuhen, Rakennusliike Pakkasen sekä Vääksyn Kanava Golfin kanssa sopimuksen, jolla he sitoutuivat kolmeksi vuodeksi Vesijärven pelastustalkoita tukemaan.
Tallukasta saa lisätietoja osoitteessa: http://www.tallukka.fi/