Valitse sivu

Messilän Vesijärvitempaus onnistui upeasti.

Lahden Messut lahjoittavat messujensa parkkimaksuista.

Messilä tempaisi 16. tammikuuta lahjoittamalla jokaisesta ostetusta hissilipusta yhden euron Vesijärven kunnostustyöhön. Kuinka sattuikaan, että päivä oli yksi kauden vilkkaimpia. Vesijärvisäätiö vastaanotti pääyhteistyökumppaneiden tilaisuudessa Etelä-Suomen Sanomissa Messilän myynti- ja markkinointiassistentti Tanja Arvilalta ja rinnepäällikkö Sami Mattiniemeltä kunnostustyöhön peräti 2195 euroa!
Messilä on haastanut Vesijärven kunnostustalkoisiin myös Lahden CMB Ravintolat (Santa Fe, Jackalope ja Kulma).
Lahden Messut on päättänyt luovutttaa tämän vuoden omien messutapahtumiensa jokaisesta pysäköintimaksusta 50 senttiä Vesijärvisäätiölle. Omia tapahtumia on seitsemän ja arvio tuotosta nousee useampaan tuhanteen euroon.