Valitse sivu

Vesijärven luontoaiheiset lasitaulut

Yhteistyökumppanimme lahtelainen GalleryShop tuottaa Vesijärven luontokuvista laadukkaita lasitauluja. Vuodenaikojen mukaan vaihtuvassa Vesijärvi-gallerian valokuvavalikoimassa on noin 70 toinen toistaan upeampaa kuvaa, joista taulun voi teettää haluamassaan koossa. 

Lasitaulu on myös aivan ihastuttava lahjaidea! 

Taulut ovat laminoitua turvalasia, pinta on sileä, reunat ovat hiotut ja ripustus on valmiina. Taulu on säänkestävä, joten sen voi sijoittaa minne vain, ulkoterassille, keittiöön, olohuoneeseen tai vaikka kylpyhuoneeseen. 

Lasitauluja on neljää eri kokoa, joista pienin on 45*30 cm ja suurin 90*60 cm. Hinnat vaihtelevat vastaavasti 114 eurosta 288 euroon, joihin lisätään toimituskulut.

Tässä näet muutamia valokuvia, joista taulun voi teettää. Koko loistokkuudessaan voit tutustua valikoimaan Vesijärvi-galleriassa tai klikkaa alta Tutustu ja osta -kuvaketta! 

GalleryShop lahjoittaa jokaisesta Vesijärvi-galleriasta myymästään taulusta 10-25 euron osuuden Vesijärven hyväksi tehtävään työhön, kuten petokalaistutuksiin ja ruovikoiden niittoon. Taulut valmistetaan tilauksesta, joten toimitusaika on 10-14 päivää.